Ja till Kärnvapen på svensk mark!?!

Det är vad riksdagspolitikerna säger när de på torsdag röstar för Lissabonfördraget. Inte nog med att de ger bort våra naturtillgångar till Europa. Nu ska vi också förbehållslöst och lojalt stödja det gemensamma försvaret. Inte bara med pengar utan även med trupp. 

Så här lyder skrivelsen i Lissabonfördraget (från Piteå-tidningen 14 nov)

"I Artikel 24.1 i Lissabonfördraget står klart och tydligt att den gradvisa utformningen av en gemensam försvarspolitik ... kan leda till ett gemensamt försvar."

"I Artikel 24.3, förtydligas budskapet ytterligare när man skriver att medlemsländerna ska aktivt och förbehållslöst stödja unionens utrikes- och säkerhetspolitik i en anda av lojalitet och ömsesidig solidaritet och ska respektera unionens åtgärder på detta område."

Detta kan bara tolkas som att om folkrika stater som Tyskland, England och Frankrike (Nato) bestämmer sig för att placera kärnvapen på svensk mark så har svenska riksdagsledamöter, med Lissabonfördraget, godkänt detta.

I maj i år talade Eurokårens chef inför EU-parlamentet och i juni antog samma parlament en resolution där det sägs att ”EU-parlamentet föreslår att man placerar Eurokåren som en permanent styrka under EU:s ledning och uppmanar alla medlemsstater att delta i denna”.

Frågan är inte OM utan NÄR svenskar går ut i krig och dessutom understött av kärnvapen. 
Var det detta EU vi tackade JA till 1994?

Det vi tackade JA till var ett handelssamarbete baserade på:
Fri rörlighet av varor och tjänster
Fri rörlighet av kapital
Fri rörlighet av arbetskraft



Riksdagspolitikerna genomför statskupp

Genom att EU lag i Lissabonfördraget, står över svensk lag så har riksdagsledamöterna undanröjt svensk grundlag. Något tydligare exempel på statskupp finns inte. Grundlagen , och reglerna för förändrad grundlag, finns till för att politikerna inte ska kunna ta åt sig mer makt eller förändra maktbalansen, utan att tillfråga folket i ett allmänt val.

Med Lissabonfördaget står EU lag över svensk grundlag.

Detta utan att ha en debatt, utan att informera folket, utan att ha 2 beslut med ett allmänt val emellan, utan att ha en folkomröstning. Ett tydligare tecken på maktmissbruk får man leta efter!

Stoppa statskuppen nu! 


Varför har Ceclia Malmström tystnat?

Stoppa flyttcirkusen var något som gjorde Cecilia Malmström folkkär genom en medial och bra insatts. Frågan är väl varför Cecilia, som det verkar, har givit upp denna kontroversiella men ack så viktiga fråga. 

Är det så enkelt att Lissabonfördraget innebär att flyttcirkusen består?

Är det så enkelt att Cecilia Malmström nu tillhör EU-etablissemanget?

 


Euron och EMU samarbetet har redan spelat ut sin roll

ECB sätter räntan i euroområdet. En förutsättning för att ha koll på ekonomin och kunna sätta rätt ränta är att ECB också har koll på pengamängden. Den rätten har länderna i euroområdet aldrig givit till ECB. Nu när finanskrisen är här visar ländernas regeringar sina rätta färger. De skiter i ECB och väljer att öka pengamängden i landet genom att trycka upp mer. Detta gör att den gemensamma valutan har spelat ut sin roll. Detta är symptomatiskt för Lissabonfördraget och bildandet av EU-staten. När det inte passar stormakterna så skiter de i övriga länder. Hur blir det när Sverige har 2% rösträtt utan veto?


Europas nya FBI vägra ge ut dokument

Europol har inte gett ut handlingar till EU-parlamentet och myndigheter som har försökt att granska deras verksamhet. Europols tjänstemän har också immunitetsskydd och behöver inte vittna i rättegångar, enligt den så kallade Europolkonventionen. Tjänstemännen är med andra ord höjda över lagen och över varje misstanke om brott. Det går inte att utkräva ansvar på demokratisk väg.

Med Lissabonfördraget blir Europol, det europeiska polissamarbetet, i praktiken en federal polisstyrka. Europol blir EU:s svar på USA:s FBI. Europol får rätten att genomföra undersökningar och operationer i medlemsländerna, tillsammans med nationella polismyndigheter. 

En förutsättning för en fungerande stat är att det finns öppenhet och möjlighet för folket att ställa det ansvariga till svars. Knappast något som Lissabonfördraget står för.


Euroatomavtalet - gör Sverige till Europas urangruva

Sverige har ca 80% av Europas urantillgångar. Euroatom-avtalet säger att dessa tillgångar är gemensamma och EU ska bestämma vem som får bryta uran på svensk mark. Mao har Europa redan konfiskerat rätten att bryta uran i Sverige för att förse Europa med kärnkraft men kanske även kärnvapen.


Politikerna skiter i svenska folket!

Med Lissabonfördraget skriver politikerna på en förbindelse att införa Euron.

Redan nu, 5 år efter folkomröstningens NEJ, går politikerna emot folket, och det i smyg. Inte undra på att Fredrik Reinfeldt inte vill ha en ny folkomröstning om EMU. Han vet ju vad han skriver på i och med Lissabonfördraget. Sverige har till skillnad ifrån Danmark och Storbritannien inte förhandlat fram något undantag för införandet av Euron. 


RSS 2.0