Ja till Kärnvapen på svensk mark!?!

Det är vad riksdagspolitikerna säger när de på torsdag röstar för Lissabonfördraget. Inte nog med att de ger bort våra naturtillgångar till Europa. Nu ska vi också förbehållslöst och lojalt stödja det gemensamma försvaret. Inte bara med pengar utan även med trupp. 

Så här lyder skrivelsen i Lissabonfördraget (från Piteå-tidningen 14 nov)

"I Artikel 24.1 i Lissabonfördraget står klart och tydligt att den gradvisa utformningen av en gemensam försvarspolitik ... kan leda till ett gemensamt försvar."

"I Artikel 24.3, förtydligas budskapet ytterligare när man skriver att medlemsländerna ska aktivt och förbehållslöst stödja unionens utrikes- och säkerhetspolitik i en anda av lojalitet och ömsesidig solidaritet och ska respektera unionens åtgärder på detta område."

Detta kan bara tolkas som att om folkrika stater som Tyskland, England och Frankrike (Nato) bestämmer sig för att placera kärnvapen på svensk mark så har svenska riksdagsledamöter, med Lissabonfördraget, godkänt detta.

I maj i år talade Eurokårens chef inför EU-parlamentet och i juni antog samma parlament en resolution där det sägs att ”EU-parlamentet föreslår att man placerar Eurokåren som en permanent styrka under EU:s ledning och uppmanar alla medlemsstater att delta i denna”.

Frågan är inte OM utan NÄR svenskar går ut i krig och dessutom understött av kärnvapen. 
Var det detta EU vi tackade JA till 1994?

Det vi tackade JA till var ett handelssamarbete baserade på:
Fri rörlighet av varor och tjänster
Fri rörlighet av kapital
Fri rörlighet av arbetskraft



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0